HOCKEYBUSSEN  

 
 
 

På supporterresor, arrangerade av Rebellerna, åker vi för att stötta Skövde IK. På www.rebellerna.com kan du hitta lite kort info om resan, tex antal stopp utmed vägen, som är planerade.

På varje buss finns minst två bussvärdar, som finns där för att hjälpa till. Bussvärdarna svarar på frågor, och ser till att försöka hålla en god ljudnivå så alla skall trivas. För Rebellerna är det viktigt att alla som åker med, vill åka med igen och igen…. På bussen tar alla ansvar för sig själv, och visar respekt för övriga resenärer samt busschauffören. Bussvärdarna utses av Rebellernas resegrupp inför varje resa. Bussvärdarna fungerar även som publikvärdar på plats i arenan, och förhåller sig naturligtvis att inte nyttja alkohol under hela resan/matchen. Det är i första hand dom du ska kontakta om du har någon fråga eller påpekande, och dom vill gärna ha hjälp med att få tips om någon missköter sig. Det kan ibland vara svårt att se/höra allt som händer. Bussvärdarna/publikvärdarna kännetecknas enklast med att dom har en röd skylt fäst på tröjan med texten ”Rebellerna Bussvärd”.

Rebellerna äger rätt att utestänga de resenärer som på något sätt skadar Rebellerna, Skövde IK, eller andra resenärer, eller som uppför sig störande. En muntlig tillsägelse anses räcka, därefter vidtar bussvärdarna nödvändiga åtgärder. När vi klivit av bussen och kommit in i ishallen följer vi matchvärdarnas regler. Dock så gäller Rebelleras medlemspolicy och regler även på bortaplan. Rebellernas bussvärdar/publikvärdar äger rätt att avhysa personer som inte uppför sig enligt rådande regler, från Rebellernas läktare.

Dessa regler gäller samtliga resenärer, oavsett om du är medlem i Rebellerna eller ej.

Med hopp om förståelse,
Styrelsen
Rebellerna

 

 
 
 
  Ingen resa inplanerad...

Antal anmälda just nu: 0
Antal bussar just nu: 0
Miniantal för att resan ska bli av: 0

Avgånstider:
Ingen resa inplanerad...


Busspriser:
Medlemmar i Rebellerna: Ingen resa inplanerad...
Övriga: Ingen resa inplanerad...

Matchbiljetter:
Vuxen: Ingen resa inplanerad...
Pensionärer: Ingen resa inplanerad...
Ungdom (13-18år): Ingen resa inplanerad...
Sittplats: Ingen resa inplanerad...

Toalett på bussen:
Ingen resa inplanerad...

Fri WiFi på bussen:
Ingen resa inplanerad...

Antal planerade stopp under resan:
Ingen resa inplanerad...

Beräknad tid i Skövde:
Ingen resa inplanerad...

Övrig information:
Ingen resa inplanerad...
Din anmälan, som är bindande, gör du på någon av följade sätt;
* Maila till, hockeybussen@rebellerna.com
* Telefon/SMS till 0703 - 29 26 43,
* När SIK har hemmamatcher går det även bra att anmäla sig vid Rebellernas informaionsdisk.

Uppge Förnamn, Efternamn, Telefonnummmer

Du kan också anmäla dig, och betala snabbt och lätt till vårat bankgironummer 5453-2478, men senast nio(9) dagar innan avfärd. Det är mycket viktigt att du inte glömmer att ange för- och efternamn, telefonnummer. Medtag kopia på internetbetalningen.

Det går även bra att lösa medlemskap på bussen, läs mer här.

Resegruppen påminner om vår resepolicy och vill påpeka att vi inte kommer tolerera onödigt stök och spring i bussen. Vi vill att alla deltagare på resan skall känna trivsel och att de kan åka säkert. Bussen är även en arbetsplats för busschauffören. Drick gärna en öl eller två men gör det utan att störa andra.

Resegruppen hoppas att vi kan åka upp och genom att vinna läktarkampen hjälpa våra hockeyhjältar att ta hem tre poäng.
 
 
 
  Kristian Eriksson

 
 


Rebellerna på YouTube Rebellerna på Twitter Rebellerna på Facebook
Sponsorer/Samarbetspartners: