STARTSIDA  

  Supporterhockey mot Oxarna (Publicerad 20191110)  
 
Den 14e december sÄ firar Rebellerna 15 Ärs jubileum.

Denna dag kommer vi bland annat att spela en match supporterhockey. Rebellerna Skövde mot Oxarna Mariestad. Matchen kommer att gÄ av stapeln i B hallen pÄ Billingehov med start klockan 16:00.

Det Àr i skrivande stund inte helt klart men som det verkar sÄ kommer Rebellerna att ha en vÀldigt meriterad coach i sitt bÄs som gÀst.

Det finns 25 platser i Rebellernas lag att tillgÄ och det Àr först till kvarn som gÀller. Det som behövs Àr att du letar upp ett par skridskor och en egen klubba och en hjÀlm. All annan utrustning kan vi lÄna av klubben.

Det finns ocksĂ„ ett huvudkrav, och det Ă€r att du ska vara medlem i Rebellerna Skövde IK:s Supporterklubb för att kunna ingĂ„ i supporterlaget och delta i matchen. Är du intresserad av att vara med och försvara Rebellernas fĂ€rger med en 15 Ă„rig stolt tradition? AnmĂ€lan sker i sĂ„ fall till johan.nykvist@rebellerna.com eller svara hĂ€r.
 
 
 
  MĂ„nadens Spelare 0ktober 2019 (Publicerad 20191103)  
 
SÄ har dÄ Rebellerna tagit nÀsta kliv nÀr de nu börjar dela ut pris till mÄnadens spelare.

Den som blev den historiska första spelaren, i denna förhoppningsvis för varje mÄnad under sÀsong vÀxande skara, blev mÄlvakten Viktor Andersson. Rebellerna önskar Viktor ett stort grattis och motiveringen lyder som följer:

Efter en mÄnad dÀr han givit sitt lag chansen att plocka viktiga poÀng tilldelas Viktor Andersson utmÀrkelsen MÄnadens Spelare

PĂ„ bilden Viktor Andersson tillsammans med prisutdelar Kristoffer Bennemyr-Porath

 
 
 
  Supporterresa till Eskilstuna (Publicerad 20191006)  
 
SĂ„ var det dags igen. Supporterresa till Eskilstuna Linden onsdag 13 november

Rebellerna arrangerar en resa till bortamatchen mot Linden frÄn Eskilstuna onsdag 13e november. Detta sker med minibuss.

Priset för resan Àr 150 kronor för medlemmar i Rebellerna och 300 för icke medlemmar. Observera att anmÀlan Àr bindande och betalning sker vid anmÀlan. Avresan sker frÄn Ten Lanes klockan 15:00. Perfekt att ta en bit mat innan avresa dÀr du som medlem i Rebellerna dessutom fÄr rabbat genom det samarbetet som vi har med dem.

AnmÀlan kan du göra vid informationsdisken vid shoppen i Billingehov under kommande matcher eller pÄ telefon 0737-368190. Det gÄr ocksÄ bra att skriva till hockeybussen@rebellerna.com
 
 
 
  Medlemsbrev (Publicerad 20191004)  
 

En ny sÀsong Àr i gÄng och vi har snart hunnit halvvÀgs in i grundserien. I skrivande stund Àr sex matcher spelade och Skaraborgs ENDA hockeylag ligger pÄ rÀtt sida strecket.

FörsÀsongen var vÀl resultatmÀssigt ingen höjdare men den spelar Ä andra sidan ingen som helst roll. Det viktiga Àr matcherna som ger poÀng och dÀr har SIK blandat och givit hittills.

En bra bortamatch mot Malung (seger), en mÄlmÀssigt bra match hemma mot Kumla (seger). Tio bra minuter mot Surahammar (förlust) och Eskilstuna Linden (förlust). En klar förbÀttring borta mot Forshaga som gav en poÀng och sedan en urladdning mot Köping (seger 6-2).

Det gör att SIK ligger pÄ fjÀrde plats i den jÀmna tabellen och vi kan konstatera att Ärets serie Àr jÀmnare Àn vad den varit de senaste Ären och det kÀnns som att alla kan plocka poÀng av varandra i Är.

Den hÀr sÀsongen kommer kÀnns redan bÀttre för egen del i hjÀrtat Àn vad hela förra sÀsongen gjorde.

DÄ slutade det med en vÀldigt misslyckad sÀsong och vi klarade oss med nöd och nÀppe kvar i Hockeyettan. SpelmÀssigt klarade vi oss med sex poÀng utan kval. Men det var oerhört nÀra att vi ÀndÄ inte skulle spela i Hockeyettan. Ekonomin var inget vidare och tack vare en gÄva frÄn Rebellerna dagen innan bokslut sÄ blev det Hockeyettan Àven den hÀr sÀsongen.

Klubben har börjat hitta ett grundspel och undertecknad rÀknar med att laget kommer vara topp fem nÀr grundserien summeras, utan problem. Vi kommer ha minst fem poÀng ned till sexan i tabellen nÀr den summeras och min profetia sÀger ocksÄ att vi kommer besegra lillebror tvÄ gÄnger om i grundserien.

För oss i Rebellerna har sÀsongen ocksÄ börjat bra, medlemsantalet vÀxer för varje dag, ekonomin ser bra ut och i november kommer vi förhoppningsvis att fÄ tillbaka vÄr klubblokal som varit stÀngd sedan branden i Ryd i januari mÄnad.

PÄ Billingehov har vi dessutom tvÄ stycken tips vid vÄran informationsdisk den hÀr sÀsongen. Dels matchens mÀstertippare dÀr det krÀvs att man tippar första SIK-mÄlskytt och slutresultatet i den matchen. Skulle flera ha rÀtt pÄ bÄda sÄ vinner den som Àr nÀrmast publiksiffran i Billingehov. Tio spÀnn per tips och vinner man sÄ fÄr man vÀlja en vara av Rebellernas sortiment till ett maximalt vÀrde av 150 spÀnn.

Dels har vi Rebell-tipset. DÀr ska man tippa de sista 13 omgÄngarna som SIK spelar i grundserien (1X2) och som utslagsfrÄga ska man tippa den totala publiksiffran under de 13 matcherna. AlltsÄ, bÄde hemma och bortamatcherna rÀknas in i publiksiffran. Det tipset kostar 50 spÀnn per tips och först pris Àr halva potten av den summan som kommer in. Andra priset Àr ett medlemskap i Rebellerna (Àr man redan medlem sÄ fÄr man nÀsta Ärs medlemskap) och tredje pris Àr en T-shirt frÄn Rebellernas sortiment.

I december fyller vi dessutom 15 Är. Den 16:de december Àr det exakta datumet och det ska naturligtvis firas.

Lördagen den 14/12 Àr tanken att vi ska slÄ pÄ stort och bjuda in till kombinerad inflyttningsfest/15 Ärs jubileum i klubblokalen. Vi rÀknar givetvis med mycket folk och att DU som kommer dit Àr medlem i Rebellerna.

Nu fortsÀtter vi kriga pÄ och hjÀlper laget tillbaka till Allettan och tillbaka till toppen av Hockeyettan.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath

Stolt ordförande Rebellerna – Skövde IK:s supporterklubb

 
 
 


Rebellerna pć YouTube Rebellerna pć Twitter Rebellerna pć Facebook
Sponsorer/Samarbetspartners:
Info Medlemskap Arkivet Multimedia Övrigt Rebellerna :: STARTSIDA