MÅNADENS SPELARE  

 

Sedan säsongen 2019/2020 utser Rebellerna "Månadens Spelare" i Skövde IK, en spelare som förtjänar lite extra uppmärksamhet för att ha utmärkt sig på ett positivt sätt. På Rebellernas forum finns det i diskutera matchen trådarna möjlighet för registrerade forummedlemmar att rösta på den de tycker är matchens lirare. Dessa röster ligger sedan till grund för vem som utses till "Månadens spelare".


Månadens spelare Oktober 2022:

Stort grattis till målvakten Fritz Abrahamsson som röstats fram till Oktober månads spelare av användarna på Rebellernas supporterforum.


Månadens spelare November 2020:

"Med ett idogt slit för laget och en vass näsa för poäng har åldermannen visat att gammal är äldst. I hård konkurrens har ”Månadens Spelare” i Skövde IK utsetts till Henrik Thegel"


Månadens spelare Oktober 2020:

"Med ett gediget och stabilt arbete har han varvat spektakulära ingripanden och räddningar med att hjälpa laget till en topplacering i serien. ”Månadens Spelare” i Skövde IK tilldelas Robin Wallin"


Månadens spelare Februari 2020:

"Han inledde grundserien på ett strålande sätt. När sedan Allettan startade växlade han upp ytterligare och vann välförtjänt utmärkelsen ”Årets Spelare”. Som säsongens sista spelare har han även blivit utsedd till ”Månadens Spelare” i Skövde IK. Grattis, Alexander Henriksson"


Månadens spelare Januari 2020:

"Med en hög energi och ett driv i skridskorna av sällan skådat slag ordnar han lägen åt både sig själv och sina medspelare. Månadens Spelare i Skövde IK tilldelas Jesper Erlandsson"


Månadens spelare December 2019:

"Fyra segrar på fem starter (92,34% i räddningsprocent) och ett lugn mellan stolparna gör att Hugo Fagerblom tilldelas utmärkelsen ”Månadens spelare” i Skövde IK."


Månadens spelare November 2019:

"Efter en månad där han blandat åtta poäng framåt, med ett exceptionellt jobb bakåt, tilldelas Henrik Thegel utmärkelsen ”Månadens spelare” i Skövde IK."


Månadens spelare Oktober 2019:

"Efter en månad där han givit sitt lag chansen att plocka viktiga poäng tilldelas Viktor Andersson utmärkelsen ”Månadens spelare” i Skövde IK."
Rebellerna på YouTube Rebellerna på Twitter Rebellerna på Facebook
Sponsorer/Samarbetspartners: