Tippa matcherna i Södra Allettan ställning

Ishockey i allmänhet och Skövde IK i synnerhet
Niklas Hjalmarsson
Reactions:
Posts: 1820
Joined: 30 Jan 2014, 22:55

Re: Tippa matcherna i Södra Allettan ställning

Post by Niklas Hjalmarsson »

Göran Strid wrote: 02 Mar 2023, 19:22 Grattis till Gunwaldh - välförtjänt! - och till övriga medaljörer - även det välförtjänt! Men för mig finns det en lite hjälte som måste honoreras extra och det är Niklas, som helt frivilligt tog på sig att hålla reda på vår tävling. Vilken äkta och fin supporter för en rivalförening, som genomgående går att diskutera med i med -och motgång. Respekt, applåder och hatten av Niklas! Lycka till med ditt lag i play off och vi övriga får försöka repa mod och komma igen nästa säsong! :clap:
Tack för de värmande orden Göran 🙏🏻

Tack även för lyckönskningarna, helt säker på att ni/vi fortsätter med vår ”hat-kärlek” här nästa säsong med våra lag i samma serie!
Om nu inte ett under sker och desto fler lyckliga omständigheter än stjärnor på Usa’s flagga som skulle få Mariestad att kliva upp ett pinnhål i seriesystemet redan i år!

Väl mött!
Silly season is just another season!
peter johansson
Reactions:
Posts: 1336
Joined: 31 Jan 2014, 18:52

Re: Tippa matcherna i Södra Allettan ställning

Post by peter johansson »

Grattis till segern Gunwaldh bra jobbat :clap: :clap: :clap: grattis även till övriga medaljörer :clap: :clap: :clap: och sedan herr Hjalmarsson som gör ett storartat jobb med "vårat tips"går inte annat än att applådera denna sympatiske motståndarsupporter från norrorten som allt som oftast kommer med bra och nyanserade diskussioner som du Niklas ska ha en stor eloge för :clap: :clap: :clap: till sist så önskar jag din klubb ett lycka till i fortsättningen ni har en stark tradition att alltid vara med när det roliga börjar och det har inte VI :lol: :lol: så än en gång lycka till men inte för mycket...... ;) ;)
Gunwaldh Johansson
Reactions:
Posts: 6051
Joined: 29 Jan 2014, 17:15

Re: Tippa matcherna i Södra Allettan ställning

Post by Gunwaldh Johansson »

Tack för gratulationerna!
User avatar
Kristian Eriksson
Reactions:
Posts: 765
Joined: 27 Jan 2014, 19:54
Location: Skövde
Contact:

Re: Tippa matcherna i Södra Allettan ställning

Post by Kristian Eriksson »

Grattis Gunwaldh!! Starkt tippat.
Tack Niklas för en bra uppstyrd tävling :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Post Reply