Konserthallen Billingehov

Här finner du information om Rebellernas anordnade supporterresor & aktiviteter. Du har även möjlighet att ragga medresenärer om du åker i egen bil. Men tänk på att det är både roligare och oftast billigare att vara medlem och följa med Rebellernas Hockeybuss
Användarvisningsbild
Per-Erik Odh
Inlägg: 3880
Blev medlem: 28 jan 2014, 15:14

Konserthallen Billingehov

Inlägg av Per-Erik Odh » 19 sep 2018, 15:40

Innan vi hade Arena Skövde var det många artister och evenemang i Billingehov. Det är många bra artister som hållit hov här. Med en extra isyta öppnar det ju naturligtvis upp möjligheterna till sådana arrangemang igen utan att det på tok för mycket havererar träningsverksamhet och liknande för de föreningar som boar i ishallen. Jag kan tänka mig att iordningställande av hallen för olika arrangemang även kan vara en bra inkomstkälla för klubben då det liksom borde vara naturligt att i första hand fråga skridskomänniskorna efter hantlangare i utbyte mot kulor till föreningen?

I vilket fall, den 27 oktober täcks isen över med ett dansgolv och tre dansband beträder scenen. Det är Date, Dansbandskungen med järnvingar och Scotts som står för musiken.
/Perka