Regler för forumet

Locked
Admin
Site Admin
Reactions:
Posts: 572
Joined: 27 Jan 2014, 19:35

Regler för forumet

Post by Admin »

§1 Allmänt
Det kostar inget att vara medlem i Rebellernas forum, om du sköter det snyggt (mer om detta under §6). Det kan dock hända att du som medlem får medlemsutskick till din e-postadress från Rebellerna, dessa utskick kan man avregistrera sig från om man inte önskar få dom, vidare information om det står i dom eventuella mailen.
OBS! Vi kommer inte under några som helst omständigheter lämna ut din e-postadress till någon tredjepart


§2 Ditt sätt att skriva på
Vi vill att Rebellernas forum ska vara ett seriöst och trevligt forum. Skriv dina inlägg på ren svenska.
Det skall ej förekomma rasism, nazism, drogsnack, pornografi eller andra saker som allmänheten kan finnas kränkande

Personliga påhopp är strikt förbjudna! Ni ska hålla Er till rubriken i trådarna, on topic. Ej tillåtet att skriva massa tecken i rad så inlägget blir bredare än normalt pga att vissa inte har så stor upplösning på bildskärmarna, man ska inte behöva scrolla i sidled för att läsa ett inlägg. Håll er borta från att använda "öknamn" då samtliga forumanvändare har ett riktigt namn. Det du skriver på forumet som användare står du för och ingen annan. Sist men inte minst följ den svenska lagen.


§3 Sök & hur du använder Sökfunktionen.
För att undvika att trådar och annat som upprepas om och om igen: Innan du startar en ny tråd, Sök! Det du tänker skriva om kan redan ha en aktiv tråd!


§4 Rubriksanvisningar, trådens namn.
När du skapar en ny tråd ska kortfattat och på bästa sätt förklara trådens innehåll, rubriken ska även beskrivas kort och förståeligt vad tråden handlar om.


§5 Dubbel Postning/Svara forummedlem
Att skriva två inlägg efter varandra i samma tråd är ej tillåtet, såvida du inte citerar olika inlägg och svarar på det, eller har ett gott skäl till detta (ex. Tippa matchresultatstråd), Samla istället allt i samma inlägg eller editera. När du ska svara alla i ett inlägg då trycker du på citera på ett inlägg.


§6 Användare/Avstängning
Varje person får registrera en (1) användare. Har du blivit avstängd får du ej registrera en ny användare. Nicknames är EJ tillåtet, använd ditt riktiga namn (e.g. Karl Karlsson) Vid avstängning åker du på semester från forumet i en vecka. Därefter kan du betala 100 SEK för att bli insläppt igen. Användaren kontaktar i så fall forum@rebellerna.com.

10 månader efter din avstängning blir du åter igen aktiverad som forumanvändare och kan skriva inlägg precis som vanligt


§7 Var en bra förebild
Vill du undvika varningar & bans så sköt dig & följ forumets regler. De som inte följer forumets regler och sköter sig får skylla sig själv. Först en (1) varning sedan blir du bannad vid varning två (2).
Att visa för andra medlemmar hur man ska bete sig på forumet uppskattas även av oss moderatorer. Lek dock inte moderator själv.


§8 Signaturer
Signaturbild/Text får förekomma, tänk på att inte stör forumets utformning.


§9 Kopiering
Du är ombedd att inte svara på det som skrivs på något annat forum, i detta forum, utan lämpligast är att du gör det på "rätt plats" (ursprungsforumet) när det gäller schism/påhopp etc. Detta för att undvika onödigt "skitsnack".
Det är tillåtet att kopiera texter som kan tänkas vara av intresse, att ha som diskussionsunderlag, så länge det är tillåtet att kopiera från ursprungssidan/forumet. Kom ihåg att ange källa.


§10 Rapportering av inlägg
Alla inlägg på forumet har en rapporteringsknapp, denna kan användas om Du anser att ett inlägg inte följer skrivna regler och bör granskas vidare av Admin. Missbruk av denna knapp kan rendera i en varning och senare (vid återkommande tillfällen) en avstängning.


§11 Annonser
All annonsering är förbjuden, så länge det inte gäller resor i Rebellernas regi eller annonser från Skövdes Ishockey Klubb.


§12 Uppdatering
Du ska känna till dessa regler och vi uppmanar dig att gå in och läsa denna tråd 1 gång/månad för att se till om något nytt har blivit tillagt eller om ändringar skett.
-----------------------------------------------------------------------


För allas trevnad, håll en god ton. Munhugg får förekomma, men inom rimliga gränser.


Admin för forumet:
Per-Erik Odh
Kristian ErikssonVarningar på detta forum:
Ingvar Persson (2023-10-12)


Senast uppdaterad 2024-07-01, kl 16:40
Locked