Norrlandsresor

Här finner du information om Rebellernas anordnade supporterresor & aktiviteter. Du har även möjlighet att ragga medresenärer om du åker i egen bil. Men tänk på att det är både roligare och oftast billigare att vara medlem och följa med Rebellernas Hockeybuss
Kristoffer Bennemyr
Inlägg: 118
Blev medlem: 27 jan 2014, 19:47
Ort: Skövde

Norrlandsresor

Inlägg av Kristoffer Bennemyr » 03 jan 2018, 18:30

Styrelsen i Rebellerna sitter i skrivande stund och planerar resor till Norrland.

Men, vi vill veta om det finns något intresse för att åka upp till Norrland?

Till och börja med Boden och Kalix nästa helg.

Sedan har vi Östersund och Borlänge 10+11 februari och sist Örnsköldsvik och Piteå den 24+25 februari.

Till Boden/Kalix resan planerar vi att åka dagen innan och även till Örnsköldsvik/Piteå.

Vid intresse skriv här eller skicka ett mail till Kristoffer.bennemyr@rebellerna.com
För Rebellerna I Tiden!

Jonna Kristiansson Porath
Inlägg: 12
Blev medlem: 29 jan 2014, 22:53

Re: Norrlandsresor

Inlägg av Jonna Kristiansson Porath » 03 jan 2018, 18:33

Jag är intresserad ;)

Användarvisningsbild
Per-Erik Odh
Inlägg: 2876
Blev medlem: 28 jan 2014, 15:14

Re: Norrlandsresor

Inlägg av Per-Erik Odh » 03 jan 2018, 19:32

Jonna Kristiansson Porath skrev:Jag är intresserad ;)

Den sista helgen kan jag.
/Perka

Johan Nykvist
Inlägg: 911
Blev medlem: 02 feb 2014, 14:01

Re: Norrlandsresor

Inlägg av Johan Nykvist » 03 jan 2018, 20:00

Självklart finns intresse.
Vem vet när vi får chansen till det igen.
Doubt thou the stars are fire;
Doubt that the sun doth move;
Doubt truth to be a liar;
But never doubt I love.

William Shakespeare

Forever love Skövde IK & Rebellerna !

Johan Nykvist
Inlägg: 911
Blev medlem: 02 feb 2014, 14:01

Re: Norrlandsresor

Inlägg av Johan Nykvist » 12 jan 2018, 09:04

Om då bara någon timma så beger sig ett par tappra själar ut på en historisk resa. Den längsta resan som Rebellerna och Skövde IK i historien har gjort. :D

Kommer att bli så jäkla kul!
Doubt thou the stars are fire;
Doubt that the sun doth move;
Doubt truth to be a liar;
But never doubt I love.

William Shakespeare

Forever love Skövde IK & Rebellerna !

Niklas Hjalmarsson
Inlägg: 772
Blev medlem: 30 jan 2014, 22:55

Re: Norrlandsresor

Inlägg av Niklas Hjalmarsson » 12 jan 2018, 11:45

Johan Nykvist skrev:Om då bara någon timma så beger sig ett par tappra själar ut på en historisk resa. Den längsta resan som Rebellerna och Skövde IK i historien har gjort. :D

Kommer att bli så jäkla kul!
Bra gjort!
Silly season is just another season!

Jani Eriksson
Inlägg: 312
Blev medlem: 03 feb 2014, 12:58
Ort: Skövde

Re: Norrlandsresor

Inlägg av Jani Eriksson » 12 jan 2018, 11:46

Ni får väl festa tet med boisarna.. :P

Johan Nykvist
Inlägg: 911
Blev medlem: 02 feb 2014, 14:01

Re: Norrlandsresor

Inlägg av Johan Nykvist » 15 jan 2018, 19:16

Rese resumé Norllands helgen

Vid 10 tiden på fredagsförmiddagen så lämnade fem tappra och entusiastiska Rebeller i Nykan, Stoffe Jonna, Lennart och Tobbe Skaraborgs slätten för att styra Norr ut på en historisk resa. Den längsta borta resan som någonsin hittills har gjorts av Rebellerna Skövde IK,s Supporterklubb och de längsta borta matcherna som Skövde IK har spelat i klubbens historia.

Många mil i bil men stämmningen var dock på top där det diskutaerades allt mellan himmel och jord under många timmar. Det kom också fram två kandidater till säsongens flosker under många skratt. Vi lämnade också en tydlig stig med spår efter oss genom att det skulle chekas in på Facebook mer eller mindre varje ort vi åkte igenom.

Efter att ha passerat många klassiska hockey fästen som Gävle, Örnsköldsvik, Umeå, Piteå, Luleå och kända landmärken som Högakustenbron så nådes slutligen Boden och vandrarhemmet omkring midnatt.

Efter att ha fått instaslera oss och packa upp så blev det en liten stund att varva ner med frågespel och fukta strupen lite innan det var dags att sova vid klockan halv tre.

Lördagen inledes sedan vid ellva tiden med en kaffe och macka vid den närbelägna järnvägsstationen som frukost. Efter detta så guidade Lennart ungdomarna på sightseaing genom stan då han kännde till det mesta. Det var allt ifrån konstnärliga målningar och historia på järnvägsstationen till en shopping tur genom centrum.

Det blev sedan en stund på vandrarhemet under eftermiddagen med att ladda för matchen innan avgång till klassiska Björknäshallen där vi tog plats högt upp på läktarsektionen för att invänta dagens match. En tillställning som började väldigt avvaktande men kom efterhand igång och Skövde kunnde slutligen avgå med en 5-1 seger. De sista minutrarna fick vi även hjälp av några trevliga Boden fans att stödja Skövde från läktaren samtidigt som man fick tillfälle att ha lite trevligt hockeysnack. Vi tillfrågade dem dock inte om att bli medlemmar i Rebellerna :)

Efter matchen var det tillbaka till vandrarhemmet för en kort stunds vila. Efter detta så intogs en seger middag och öl återigen på den närbelägna järnvägsstationen på ett mycket myssigt och trevligt vintige ställe inrett i bästa 50 tals stil som ett klassiskt burger joint. Ett mycket trevligt hak som starkt rekomenderas om man någon gång har vägarna förbi Boden.
http://www.suzieqs.se/

När middagen var klar och vi skulle lämna så fick vi även ett par ord med ägaren som det visade sig var ifrån Mariestad och som mycket ung hade flyttat till Norrboten så det blev även lite hockeysnack där. Vi passade då också på att lämna bort ett Skövde IK klistermärke som högaktningsfullt togs emot och lovades att komma upp någonstans i baren.

Resten av denna kväll förflöt på vandrarhemmet med några partin kort av Chicago, Frågespel och några kalla drycker.

Efter en trevlig frukost och att ha sett lite utförsåkning på TV under söndags förmiddagen så chekade vi ut vid 13 tiden och fortsatte färden mot Kalix för söndagens batalj. Vid ankomst så togs en trevlig gruppbild utanför hallen innan vi steg in. Även här snackades det hockey i trevlig stämmning med hemma fansen och det utbytes även en Skövde IK halsduk och Rebell mössa mot hemmalagets dito vilket de tydligen har som tradition där när det kommer gästande supportrar.

Vi bänkade oss sedan för att hoppas på ännu en tre poängare med hem till Skaraborg på denna turné. Matchen innehöll ett bra mycket bättre tempo än gårdagen och en riktigt trevlig tillställning i första perioden som slutade 2-2. Kalix visade sig dock för starka och distinkta i sina avslut resten av matchen och avgik med en 6-3 seger.

Det väntade sedan en mycket lång hemresa under söndags natten och stämningen med energi var kanske inte lika mycket på högsta nivå som på uppvägen. Det blev en hel del powernapps men underhållningen bestod ändå i att räkna broar, fartkameror och hur många kommungränser vi passerade på vägen hem.

Vid klockan 7:40 på måndgas morgonen så nåde vi Ryds backen på riksväg 26 och ett trött och sömndrucket men ändå glat gäng var hemma efter denna historiska resa och en fantastisk kul och rolig helg.

Det planeras ju redan för eventuella resor till Östersund och även de sista två omgångarna mot Örnsköldsvik och Piteå som kan vara väldigt avgörande då hoppas vi att flera har möjlighet att hänga på för det är som sagt enormt kul med dessa evenemang.

Johan ”Nykan” Nykvist!
Doubt thou the stars are fire;
Doubt that the sun doth move;
Doubt truth to be a liar;
But never doubt I love.

William Shakespeare

Forever love Skövde IK & Rebellerna !

Skriv svar